Zoekt u Hosted telefonie?

Zoekt u Hosted telefonie?

11 mei 2019 Uit Door Redactie

Bent u opzoek naar hosted telefonie? Dan bent u bij HostedXL aan het juiste adres.

Hosted telefonie

Bij hosted telefonie heb je een telefooncentrale in de cloud. HostedXL zorgt voor het onderhoud en beheer. U betaald een vast bedrag per maand dus je hebt geen verschillende hoge kosten per maand. Het voordeel van Hosted telefonie is dat u een groter bereik heeft en de mobiliteit van je medewerkers en bedrijf is hoger.

hosted telefonie

Hoe werkt Hosted telefonie?

Hosted telefonie is een telefoonoplossing waar veel toekomst in zit. Het is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor uw eigen telefooncentrale. Het verschil met normaal internet is dat je het als een dienst afneemt en daarbij betaal je een bedrag per maand. Er is ook nog een mogelijkheid om voor een vast bedrag onbeperkt te bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Wanneer u gebruik gaat maken van Hosted telefonie beschikt u nog over al uw nummers.

hosted telefonie

Mijn ervaring met de Hosted telefonie

Zelf ben ik al 10 jaar eigenaar van mijn eigen bedrijf. Wij zijn een bedrijf die veel telefonisch contact heeft met onze klanten, dus onze belkosten zijn heel hoog in de maand. Na een aantal jaar dacht ik toch wel dat het op een andere goedkopere manier kon. Vanuit dat punt kwam ik bij HostedXL terecht zij bieden een Hosted telefonie aan in de cloud en verzorgen al het beheer en onderhoud voor een vast tarief per maand. Dat is natuurlijk een super goede oplossing voor het bedrijf. Inmiddels ben ik al 1,5 jaar tevreden klant.