Is uw Iphone kapot? neem dan contact op met Vidaphone in Arnhem

Is uw Iphone kapot? neem dan contact op met Vidaphone in Arnhem

16 april 2019 Uit Door Redactie

op zoek naar Apple reparatie Arnhem? Is uw Iphone kapot? neem dan contact op met Vidaphone in Arnhem. Hier is vriendelijk en vakkundig personeel dat voor een zeer scherpe prijs uw Iphone vakkundig repareert. Het filiaal is op kronenburg dus in de tijd dat wij uw telefoon repareren dan kunt u ondertussen winkelen. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest.

Apple reparatie Arnhem

mijn ervaring met Vidaphone

Mijn ervaring met Vidaphone is erg positief. Ik had mijn Iphone kapot en ging hem laten maken bij Vidaphone in Arnhem. Ik kon erop wachten of een rondje over Kroneburg lopen in de tussentijd. Het personeel was erg vriendelijk en ook heel erg professioneel. Dit gaf mij wel een gerustellende gedachten. Het resultaat was erg goed. Ik had een nieuw scherm binnen 30 minuten voor een scherpe prijs.

contact met Vidaphone

Wilt u nou ook uw toestel laten maken? Dan kunt u contact opnemen met Vidaphone door te bellen naar 026 3827570 / 06 47195707 door langs het filiaal te gaan in Arnhem of door een mailtje te sturen naar [email protected]. wij raden u aan omm te bellen dan heeft u gelijk reactie.