Goede iPad reparatie in Arnhem

Goede iPad reparatie in Arnhem

1 mei 2019 Uit Door Redactie

Mijn zoontje liet mijn iPad een aantal dagen geleden vallen waardoor het scherm was gebarsten. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar iPad reparatie Arnhem om een telefoon zaak te vinden die mijn ipad zou kunnen repareren.

Terecht gekomen op de website van Myphone

Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was geweest kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Myphone. De website van Myphone is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat de telefoonzaak belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere vermeld dat je in de winkel kan wachten terwijl je iPad of telefoon wordt gerepareerd. Dit sprak mij erg aan omdat ik mijn iPad erg vaak gebruik en hem daarom snel gerepareerd wilde hebben.

AppleReparatie

Een bezoek aan de winkel van Myphone

Toen ik een bezoek bracht aan de winkel werd ik door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Mijn iPad werd erg snel gerepareerd door een van de vakkundige monteurs voor een erg voordelige prijs. De Ipad zag er na de reparatie weer als nieuw uit. Daarom ben ik ook erg tevreden over Myphone.